Nu.nl

AMSTERDAM – Tienduizenden werkende studenten laten elk jaar veel geld liggen door geen of verkeerd belastingaangifte te doen. Volgens de belastingdienst lopen de jongeren daarmee twee- tot driehonderd euro per persoon mis.

Lees meer op nu.nl

 
Waarom iBelasting?
  • professionele service
  • altijd een juiste aangifte
  • maximale teruggave
  • persoonlijke dienstverlening
  • no cure, no pay!

Bekijk alle voordelen

 

Zo lever je je aanvraag aan

Je levert jouw documenten per post bij ons aan. Een complete aanvraag bevat:
1. een print van de email “aanvraag belastingteruggave”
2. de voorgedrukte overzichten ingevuld met blauwe of zwarte pen
3. een kopie van je paspoort of identiteitskaart
4. kopieen van overige documenten zoals aangegeven op je aanvraag

Belangrijk: Als je niet zeker weet wat je bij een bepaald overzicht moet invullen, kun je op deze pagina voorbeelden van de verschillende overzichten vinden.

Vul altijd zoveel mogelijk in, wij zullen alles dat in je invult afzonderlijk bekijken en we weten precies wat er wel en wat er niet mag. Je hoeft dus niet zelf te rekenen of zelf te bedenken of kosten die je gemaakt hebt wel of niet in een bepaalde categorie vallen; dit doen wij voor je!

Je complete aanvraag stuur je op naar:

iBelasting
Hillegomstraat 12/14
1058 LS Amsterdam

We houden je per post op de hoogte over de status van je aanvraag. Mochten we vragen hebben, dan nemen we telefonisch contact met je op.

Portokosten

De portokosten voor het versturen van een envelop met maximaal 10 A4’tjes bedragen € 1,20. Als je het prettiger vindt kun je je aanvraag ook aangetekend versturen, maar hieraan zijn extra kosten verbonden. Aangetekend versturen met handtekening retour kan uiteraard ook.