Nu.nl

AMSTERDAM Tienduizenden werkende studenten laten elk jaar veel geld liggen door geen of verkeerd belastingaangifte te doen. Volgens de belastingdienst lopen de jongeren daarmee twee- tot driehonderd euro per persoon mis.

Lees meer op nu.nl

 
Waarom iBelasting?
  • professionele service
  • altijd een juiste aangifte
  • maximale teruggave
  • persoonlijke dienstverlening
  • no cure, no pay!

Bekijk alle voordelen

 

Mee te sturen items

Als je je persoonlijke aanvraagformulier laat samenstellen, ontvang je een mail waarin om een aantal overzichten wordt gevraagd. Het is mogelijk dat je niet precies weet wat je bij welk overzicht moet invullen. Omschrijf de kosten die je gemaakt hebt zo duidelijk mogelijk. Vergeet ook niet de bedragen te vermelden, het komt nogal eens voor dat we hele nette aanvragen binnenkrijgen waarbij mensen de bedragen vergeten zijn. Uiteraard nemen we dan telefonisch contact met je op, maar het levert toch vertraging op!

Wat je altijd sowieso moet meesturen zijn kopieen van de jaaropgave(n) van al je werkgevers over het jaar waarin je de aangifte wilt laten doen, en een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Gebruik je een identiteitskaart met creditcard formaat, stuur dan van beide zijden een kopie mee!

Belangrijk: weet je niet zeker of bepaalde kosten of uitgaven in het overzicht thuishoren? Schrijf ze dan sowieso op. Wij kennen de regels en beoordelen alles dat je invult afzonderlijk op haalbaarheid.