Waarom iBelasting?
  • professionele service
  • altijd een juiste aangifte
  • maximale teruggave
  • persoonlijke dienstverlening
  • no cure, no pay!

Bekijk alle voordelen

 

Medewerkers aan het woord

Marije en Walther zijn de twee medewerkers van ons kantoor die zich voornamelijk met de aangiften van iBelasting.nl bezighouden. Hieronder stellen ze zich kort voor.

Martine

Hallo, ik ben Martine van Uden. Sinds drie jaar werk ik bij DataDebt als belastingconsulent, en daarvoor heb ik ongeveer acht jaar bij een ander administratiekantoor gewerkt. Binnen DataDebt heb ik me gespecialiseerd in belastingzaken voor particulieren.
Een van mijn werkzaamheden is het behandelen van aanvragen voor iBelasting.nl. Gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen, en heb ik hierbij hulp van twee collega?s. Het leuke aan de aanvragen van iBelasting is dat ze allemaal verschillend zijn; het is telkens weer de kunst om voor iedere aanvraag het maximale rendement te berekenen. Ook het contact met de clienten, in dit geval studenten, vind ik erg leuk.
Als je je gegevens hebt verstuurd, en er is iets niet helemaal duidelijk, is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt!

Tip van Martine: Lever zoveel mogelijk informatie aan, dan is de kans het grootst dat je het meeste terugkrijgt.

Walther

Hoi! Ik ben Walter de Jong. Sinds ruim 4 jaar werk ik bij DataDebt op de afdeling particuliere belastingzaken. Al vanaf het begin bij DataDebt heb ik de belastingaangiften van studenten en jongeren gedaan. Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk is het contact met mijn klanten. Ik ben zelf 29 en merk dat ik vaak op hetzelfde niveau zit als mijn clienten. Bovendien vind ik dat je nooit een stuiver teveel belasting moet betalen, waardoor ik extra bevlogen met m'n werk om ga.
Behalve werken drink ik graag een biertje in de kroeg, en ik ben zelfs al een keer aangesproken door een van onze klanten waarvoor ik een kleine 300 euro kon terugvragen. Uiteraard hebben we een leuk gesprek gehad!

Tip 1 van Walter: Heb je in vorige jaren geen aangifte gedaan? Kijk of je de gegevens alsnog compleet kunt maken en stuur ze naar ons op, want wie weet heb je over vorige jaren ook recht op teruggave.

Tip 2 van Walter: Weet je niet zeker of bepaalde uitgaven die je hebt gedaan door de belastingdienst als kosten worden gezien? Schrijf ze dan sowieso op: wij beoordelen voor jou of we ze kunnen opvoeren. Niet geschoten is altijd mis!