Waarom iBelasting?
  • professionele service
  • altijd een juiste aangifte
  • maximale teruggave
  • persoonlijke dienstverlening
  • no cure, no pay!

Bekijk alle voordelen

 

Meer over iBelasting

iBelasting.nl is een handelsnaam van fiscaal advieskantoor DataDebt C.V. DataDebt C.V. is gespecialiseerd in fiscale aangiften voor particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven, en is hiervoor geaccrediteerd door het Ministerie van FinanciŽn. DataDebt is opgericht in 1997 door Raoul R. Boer, en inmiddels werkt er een hecht team van 6 fulltime medewerkers. Raoul Boer is anno 2010 nog steeds (parttime) directeur.

naar de website van DataDebt C.V.

Het eerste idee

iBelasting is ontstaan vanuit de vraag van studenten voor hun belastingaangiften. Om de laag te kunnen houden en zo een goed tarief te kunnen hanteren, werd gezocht naar een oplossing waarbij de benodigde informatie voor het doen van de aangifte standaard kon worden aangeleverd. Dat was lastig, want belastingzaken zijn altijd maatwerk en de informatie waarover de belastingadviseur moet beschikken om een aangifte te kunnen doen is voor bijna iedereen verschillend.

Van idee naar uitvoering: iBelasting

Iedereen afzonderlijk langs laten komen op het kantoor in Amsterdam Zuid zou erg veel extra tijd kosten en daarmee zouden de kosten voor de student al snel hoog oplopen. Een relatie van Raoul die zelf op dat moment nog studeerde, maakte Raoul erop attent dat techniek de oplossing bood voor dit probleem; met de juiste technische infrastructuur zou iedereen een op maat gemaakt overzicht kunnen krijgen en zouden de aangiften perfect gestroomlijnd aangeleverd kunnen worden. Deze structuur maakte de dienstverlening zo interessant dat er gewerkt kon worden volgens het no cure, no pay principe. Het resultaat van dit alles is iBelasting.nl!