Waarom iBelasting?
  • professionele service
  • altijd een juiste aangifte
  • maximale teruggave
  • persoonlijke dienstverlening
  • no cure, no pay!

Bekijk alle voordelen

 

Onze visie

iBelasting helpt studenten en jongeren met het terugvragen van te veel betaald belastinggeld. Door de grote schaal waarop we onze diensten verlenen, kunnen we tegen beperkte kosten een zeer professionele service verlenen. Omdat we de studenten en jongeren die van onze dienst gebruikmaken niet onnodig op kosten willen jagen, brengen we ons vaste tarief alleen in rekening wanneer de aanvrager recht heeft op een bedrag dat groter is dan ons tarief.

Mission statement:

iBelasting helpt jongeren bij het terugvragen van teveel betaald belastinggeld, tegen een transparante prijs die alleen in rekening wordt gebracht als er ook daadwerkelijk recht blijkt te zijn op een bedrag groter dan ons tarief. iBelasting verleent een professionele service en beschouwt iedereen als een volwaardige klant, ongeacht de grootte van de verstrekte opdracht.

De kernwaarden van iBelasting

iBelasting.nl en ons moederbedrijf DataDebt C.V. heeft een aantal kernwaarden die kenmerkend zijn voor de service de we aan al onze cliŽnten verlenen.

Professionele dienstverlening
Voor klanten van iBelasting betekent dit dat je zeker kunt zijn van de maximale teruggave die binnen de grenzen van de belastingwet voor jou mogelijk is.

Transparante kosten
De kosten die we in rekening brengen zijn altijd transparant, zodat het voor onze klanten altijd duidelijk is waar ze aan toe zijn.

Je bent altijd een volwaardige klant
Iedereen die van onze diensten gebruik maakt is voor ons een volwaardige klant. Dat betekent dat je altijd kunt bellen met ons kantoor en dat we onze professionaliteit altijd voor iedereen inzetten.

Duidelijke communicatie
We communiceren duidelijk en eenduidig met onze klanten. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is en voorkomen we misverstanden.