Makkelijk Geld Verdienen

Wil je meer tips over makkelijk geld verdienen en belastingteruggave? Kijk ook eens op Makkelijk Verdiend en Vlugge Flappen.

 
Nu.nl

AMSTERDAM Tienduizenden werkende studenten laten elk jaar veel geld liggen door geen of verkeerd belastingaangifte te doen. Volgens de belastingdienst lopen de jongeren daarmee twee- tot driehonderd euro per persoon mis.

 
mijn belastingteruggave

iBelasting voordelen

Gebruik maken van de service van iBelasting heeft een aantal voordelen. De belangrijkste zetten we op deze pagina nog eens voor je op een rijtje.

1. Het is de makkelijkste manier om belastingaangifte te doen

Een aantal vragen beantwoorden op de website en een paar kopie?n van documenten opsturen is voldoende. Je hoeft zelf geen moeite te doen voor je aangifte en je hoeft ook niet zelf in te loggen met je DigID om je aangifte te verzenden.

2. Je weet zeker dat je je maximale teruggave krijgt

Wij kennen de regels en weten precies wat er wel en wat er niet mag. Daarom zul je nooit geld mislopen doordat je bepaalde posten over het hoofd ziet of andere fouten maakt.

3. Je weet zeker dat je aangifte goed wordt opgesteld

Ons kantoor bestaat al sinds 1997 en we werken met zeer gekwalificeerde mensen die hun vak verstaan. Daarbij zijn we geaccrediteerd door het Ministerie van Financi?n. Voor ons ben jij een volwaardige klant, en het laatste dat we voor onze klanten willen zijn meningsverschillen met de belastingdienst. Jouw aangifte is bij ons dus in goede handen.

4. Je krijgt altijd meer terug dan je betaalt

Dankzij ons no-cure-no-pay systeem betaal je alleen als je ook geld terugkrijgt, en als dit meer is dan ons vaste tarief van E 57,50.

5. We werken met een vast tarief (en no-cure-no-pay!)

Veel andere kantoren werken met een uurtje-factuurtje betaalsysteem. Je weet dan niet van te voren precies hoe hoog de kosten zullen zijn. iBelasting hanteert een vast tarief van E 57,50, dat je bovendien alleen hoeft te betalen als je meer dan dat bedrag van de belastingdienst terugkrijgt. Vragen van de belastingdienst worden beantwoord (zover wij daarvoor over voldoende informatie beschikken) zonder extra kosten in rekening te brengen.

6. Je bent voor ons een volwaardige klant

Als je vragen hebt kun je ons telefonisch of via email bereiken, en als de belastingdienst vragen heeft over jouw aangifte dan zullen we deze trachten te beantwoorden. Hiervoor rekenen we overigens geen extra kosten!