Makkelijk Geld Verdienen

Wil je meer tips over makkelijk geld verdienen en belastingteruggave? Kijk ook eens op Makkelijk Verdiend en Vlugge Flappen.

 
Nu.nl

AMSTERDAM Tienduizenden werkende studenten laten elk jaar veel geld liggen door geen of verkeerd belastingaangifte te doen. Volgens de belastingdienst lopen de jongeren daarmee twee- tot driehonderd euro per persoon mis.

 
mijn belastingteruggave

Uitleg

Gaat het allemaal wat snel en wil je meer weten over onze service? Op deze pagina?s wordt alles nog een keer rustig uitgelegd.

Procedure

Hier lees je van A tot Z hoe je jouw aanvraag indient en hoe onze medewerkers je aanvraag vervolgens zullen behandelen.

uitgebreide beschrijving van de procedure

Voor wie?

Bijna iedereen jonger dan 27 jaar komt in aanmerking voor onze service. Echter er zijn een aantal uitzonderingen. Welke dat zijn lees je op deze pagina.

wie komen er in aanmerking

Waarom aangifte doen?

Als je nog nooit aangifte hebt gedaan vraag je je misschien af waarom je aangifte zou moeten doen. De reden is simpel: de kans is groot dat je (dat kan zelfs zonder dat je het merkt!) te veel belasting hebt betaald. Dit is geld waar je recht op hebt en dit kunnen wij voor je terugvragen.

daarom aangifte doen

No cure, no pay

We willen je niet laten betalen als je er niets op vooruit gaat. Daarom bieden we onze service aan op no cure, no pay basis. Dat betekent dat je alleen voor onze service betaald, als je meer terugkrijgt dan het vaste bedrag van ? 57,50 dat we voor onze service rekenen.

onze no cure, no pay dienstverlening

De voordelen

Ervoor kiezen om iBelasting.nl jouw aangifte te laten verzorgen heeft een aantal voordelen. Op deze pagina zetten we ze nog eens op een rijtje.

de voordelen op een rij

Veel gestelde vragen

Als je nog vragen hebt zou het goed kunnen dat anderen deze vragen ook al eens gesteld hebben. Die vragen en antwoorden staan op deze pagina. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je altijd telefonisch, per email of via deze website contact met ons opnemen.

veelgestelde vragen