Makkelijk Geld Verdienen

Wil je meer tips over makkelijk geld verdienen en belastingteruggave? Kijk ook eens op Makkelijk Verdiend en Vlugge Flappen.

 
Nu.nl

AMSTERDAM Tienduizenden werkende studenten laten elk jaar veel geld liggen door geen of verkeerd belastingaangifte te doen. Volgens de belastingdienst lopen de jongeren daarmee twee- tot driehonderd euro per persoon mis.

 
mijn belastingteruggave

No cure, no pay!

We willen je niet voor niets laten betalen. Daarom wordt het vaste bedrag van E 57,50 dat we voor onze service vragen, alleen in rekening gebracht wanneer we meer dan dat bedrag aan belastinggeld voor je kunnen terugvragen.

Je krijgt altijd meer terug dan je betaalt

iBelasting verleent haar service op basis van een no-cure-no-pay betalingswijze. Dat betekent dat wij alleen kosten in rekening brengen wij ook daadwerkelijk geld voor je kunnen terugvragen. Per 1 januari 2010 is ons vaste tarief E 57,50. No cure, no pay houdt dus in dat we dit bedrag alleen in rekening brengen als je meer dan dit bedrag terugkrijgt. Het minimum bedrag waarvoor we een aangifte voor onze klanten indienen bedraagt 60 euro (2010).

Je hebt recht op belastingteruggave en het bedrag is 60 euro of meer
Je aangifte wordt door ons ingediend, en we rekenen ons vaste tarief van 57,50 euro.

Je hebt geen recht op belastingteruggave
Je aangifte wordt niet ingediend, en we brengen geen kosten in rekening.

Je hebt recht op belastingteruggave, maar het bedrag is kleiner dan 60 euro
Je aangifte wordt niet ingediend, en we brengen geen kosten in rekening

Jouw aangifte door ons laten verzorgen zal je dus per saldo nooit geld kosten!

Vast tarief, geen extra kosten

Het is niet van belang hoeveel geld je terugkrijgt, of hoeveel werk wij aan jouw aangifte hebben: als je recht hebt op een teruggavebedrag van 60 euro of meer, dan zijn de kosten altijd 57,50. Anders dan de meeste andere belastingadviseurs rekenen we een vast bedrag voor onze service en geen uurprijs. Je weet dus altijd van te voren waar je aan toe bent. Heeft de belastingdienst naderhand vragen over de aangifte die wij voor je hebben gedaan? Dan proberen we deze te beantwoorden. Ook hiervoor rekenen we geen extra kosten.