Makkelijk Geld Verdienen

Wil je meer tips over makkelijk geld verdienen en belastingteruggave? Kijk ook eens op Makkelijk Verdiend en Vlugge Flappen.

 
Nu.nl

AMSTERDAM Tienduizenden werkende studenten laten elk jaar veel geld liggen door geen of verkeerd belastingaangifte te doen. Volgens de belastingdienst lopen de jongeren daarmee twee- tot driehonderd euro per persoon mis.

 
mijn belastingteruggave

Wie komt er in aanmerking voor onze service

Jongeren van 18 tot en met 27 jaar die (een deel van) het jaar van hun belastingaangifte fulltime of parttime een opleiding gevolgd hebben kunnen gebruik maken van onze service.

Wie komen er niet in aanmerking?

In sommige gevallen hebben we te veel informatie nodig om je aangifte via iBelasting te kunnen doen. We kunnen je aangifte dan niet op no-cure-no-pay basis uitvoeren. Je kunt geen gebruik maken van onze service als je:
- een eigen vermogen groter dan ? 20.661 hebt
- een eigen onderneming hebt*
- een bijzondere fiscale regeling hebt**

* dit geldt alleen als je onderneming is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als je inkomsten uit freelance werkzaamheden hebt gehad, kun je wel gewoon gebruikmaken van onze service. ** een bijzondere fiscale regeling is een regeling voor bijvoorbeeld een wezentoeslag of alimentatie. De bijzondere fiscale regeling is zelden van toepassing; als je een bijzondere fiscale regeling hebt ben je hier vrijwel altijd zelf van op de hoogte.

Heb je een bijzondere fiscale regeling?

Als je een bijzondere fiscale regeling, zoals een wezentoeslag hebt, is het vaak lastiger om een goede beslatingaangifte in te dienen. De kans is groot dat je ook dan recht hebt op belastingteruggave, en het kan dus erg zinvol zijn om hier een professional naar te laten kijken. Uiteraard kunnen we je er wel bij helpen; heb je een bijzondere fiscale regeling, dan kun je telefonisch een afspraak maken met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend gesprek. Omdat we in deze gevallen over meer informatie moeten beschikken, kun je dan niet van de aanvraagmodule op iBelasting.nl gebruikmaken.